Алла Пугачова вразила фанатів зовнішнім виглядом

У мережі з'явився знімок, а також відео з російською співачкою Аллою Пугачовою. Її чоловік, телеведучий Максим Галкін показав свою дружину в Instagram.

Колись Алла Пугачова на початку весни стала відзначати своє свято. Для неї він свідчить про оновлення, відродження і любові.

Так оригінально з того часу Примадонна російської естради зустрічає прихід весни, і фанати підхопили її ідею.

Максим Галкін показав, який сюрприз віддані шанувальники творчості Алли Пугачової влаштували їй 7 березня.

Вони з плакатами та привітаннями влаштували сюрприз співачці, проскандувавши вірш, принісши квіти й подарунки.

Самої співачки не видно, але за кадром чутно її голос і слова подяки своїм шанувальникам, які не забувають про її особливий день і роблять їй приємне.

Також ще телеведучий опублікував знімок Алли Пугачової. Це Селфі співачки та виглядає вона на ньому виснаженою.

Не секрет, що співачка намагається продовжити свою молодість. Вона сильно схудла і стала по-іншому одягатися. Крім того, вона напевно ще й робила різні косметичні процедури.

На фото Алла Пугачова одягла червоний капюшон, вона дивиться на камеру, показуючи своє обличчя крупним планом.

Видно, що Примадонна трохи підфарбувала очі олівцем і нанесла блиск на губи, щоб зробити їх ще пухкішими. Видно, що Алла Борисівна намагається відповідати нинішній моді, вибираючи не тільки модний одяг, але ще і стильний макіяж.

Видно, що телеведучий дуже гордий за свою дружину, він часто викладає її знімки і вирішив знову порадувати фанатів співачки знімком їх улюблениці. Знімок набрав чимало коментарів, як захоплення, так і критики.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Алла Пугачова на дні народження свого друга, кутюр'є В'ячеслава Зайцева заспівала. Фанати не можуть повірити своїм вухам, давно не чули її голос.

Також ми писали, що Максим Галкін поділився смішними знімками в стильних нарядах і кумедних позах. Гуморист знає, як підігріти увагу публіки.

Нагадуємо, що Алла Пугачова і Максим Галкін показали, як пустують удвох без белей-близнят Гаррі і Лізи. Такий Примадонну вже давно не бачили, фанати просто в шоці від кадрів.