Популярний російський шансоньє Михайло Шуфутинський здивував шанувальників подробицями особистого життя. Як відомо, більше 5 років тому артист овдовів і через деякий час в шоу-бізнесовому співтоваристві зашепотілися про його новий роман.

Обраницею музиканта стала танцівниця на ім'я Світлана, яка була частиною його творчого колективу. Різниця у віці між виконавцем і його обраницею становить 30 років, але сам Михайло Шуфутинський запевняє, що це не перешкода їхньому сімейному щастю.

Михайло Шуфутинський з дружиною Світланою Уразовою. Фото: Instagram

Більш того, нещодавно в бесіді з журналістами росЗМІ співак зізнався, що вони з дружиною задумалися над спадкоємцями: «Якби я не займався собою, то не зміг би на концертах виступати. Якщо говорити про дітей, то ми над цим працюємо. Можемо впоратися самі. Без сурогатного материнства. Поки, слава Богу, все у нас добре».

Михайло Шуфутинський з дружиною Світланою Уразовою. Фото: Instagram

Раніше Світлана Уразова брала участь у хореографічних постановках, які супроводжують виступи Михайла Шуфутинського. Однак, після офіційного оформлення відносин з музикантом, вона дещо змінила рід діяльності. Зараз вона займається вирішенням адміністративних питань і піаром.

Михайло Шуфутинський з дружиною Світланою Уразовою. Фото: Instagram

До слова, до того, як стати дружиною артиста, Світлана неодноразово відкидала його знаки уваги і не давала йому ні найменшої надії. За розповідями інсайдерів, Михайло Шуфутинський намагався доглядати за ефектною блондинкою ще будучи в попередньому шлюбі з Маргаритою Шуфутинською.

Раніше "Hyser" писав про те, що Катя Лель здивувала шанувальників сімейним фото і зробила важливу заяву.

Також наш портал розповів про те, що Ігор Верник позував у незвичайній позі разом з Ренатою Литвиновою.

Нагадуємо, що Сергій Сосєдов прокоментував зовнішність Софії Ротару і обурив соцмережі різкими висловлюваннями.