5 березня, в п'ятницю, на екрани вийшов перший випуск 11 сезону романтичного телепроекту «Холостяк». Головним героєм реаліті-шоу став Михайло Заливако-31-річний бізнесмен з Харкова і засновник логістичної компанії.

За серце привабливого чоловіка вирішили боротися 29 учасниць, серед яких, як виявилося, була навіть актриса фільмів «для дорослих». Дівчина на ім'я Анастасія родом з Дніпра і підкорює кінопростори під псевдонімом Адель, повідомляє Обозреватель.

Зніматися у фотосесіях в стилі ню красуня почала ще в юності, а потім захотіла спробувати себе в порноіндустрії. Її кар'єра почалася стрімко і завдяки обраній професії вона повністю забезпечує себе і своїх близьких матеріально.

Анастасія абсолютно не соромиться того, чим займається. Але при цьому не виключає, що рано чи пізно вона припинить свою діяльність і почне життя з чистого аркуша. Крім того, дівчина сподівається зустріти коханого, який допоможе їй це зробити.

Реакція користувачів соцмереж не змусила себе чекати:

До слова, Михайло Заливако ще не знає про те, чим займається одна з учасниць проекту. Вона отримала троянду за загадковість, але дуже переживає про те, як холостяк відреагує на її рід діяльності.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників сміливою поведінкою на камеру.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль приміряла на себе незвичайний образ і пішла у відрив.

Нагадуємо, що Сергій Жуков звернувся до фанатів з цікавою пропозицією про співпрацю.