Популярний російський музикант і кумир 90-х Сергій Жуков звернувся до шанувальників з цікавою пропозицією. Лідер групи "Руки Вверх!" пояснив, що в даний момент активно шукає двійника – молодої людини, який допоміг би йому реалізувати задуманий творчий проект.

Артист зазначив: "Я шукаю того, хто схожий на мене в молодості, і зможе зіграти мене в кіно!
Важливо! Саме в молодості, у віці 18-20 років, а не зараз...». Також він пояснив, що це відмінний шанс познайомитися з ним особисто і попрацювати разом.

В якості ілюстрації до посту Сергій Жуков використовував фото з особистого архіву, на яких зображений ще на початку музичного шляху:

Фолловери активно відреагували на повідомлення музиканта і не скупилися на похвалу і компліменти на його адресу. Вони припустили, що мова йде про документальну кіноісторію, що оповідає про історію створення і запаморочливий успіх групи «Руки Вверх!».

Варто відзначити, що спочатку в колективі було двоє учасників-Сергій Жуков і Олексій Потєхін. Але в серпні 2006 року фанати дізналися, що друзі-колеги вирішили будувати розвиватися по-окремо.

З чуток, після розпаду колективу між ними склалися далеко не приятельські стосунки. Але сам Сергій Жуков вважає за краще не коментувати справи давно минулих років.

Артист перебуває в офіційному шлюбі зі співачкою Регіною Бурд, яка народила йому трьох дітей. До слова, кохана артиста давно не виступає, а цілком присвятила себе материнству і роботі в їх сімейному бізнесі. Разом з дружиною Сергій Жуков відкрив кондитерську під назвою "Любов і солодощі" і, судячи з відгуків, їх дітище розвивається успішно.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін здивував мережу знімками з особистого архіву і спровокував бурхливу реакцію дружини.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Лазарєв показав шанувальникам, чим захоплюється поза сценою.

Нагадуємо, що Христина Асмус здивувала соцмережі знімком екс-чоловіка з малюком на руках.