Популярна російська інтернет-діячка Настя Івлєєва похвалилася гостям свого мікроблогу оригінальним подарунком, отриманим з нагоди свого дня народження. До слова, 30-річчя блогерша буде 8 березня, але приймати презенти почала трохи раніше.

Так, на сторінці Насті Івлєєвої з'явилося оригінальне фото, на якому вона позувала з постільною приналежністю в руках. Ефектності кадру додало те, що на подушці, презентованій знаменитості був зображений співак Валерій Меладзе. Артистка з подругою: "Вона запитала мене, мовляв "брат, хочеш на др Меладзе?!«Я кажу " пффф, звичайно! ти ще питаєш!? Це моя мрія!🥺🤗💔" ...Спасибі Юлька, саме так я собі цю зустріч і уявляла😂 😂 😂".

У коментарях до посту фоловери обсипали блондинку компліментами і захопленими відгуками. Шанувальники відзначили, що у Насті Івлєєвої відмінне почуття гумору і вміння іронізувати над собою.

Невідомо, як поставився до її швидкоплинного «захоплення» офіційний чоловік – репер Елджей (Олексій Узенюк). Вони одружилася у вересні 2019 року, а сам захід був прихованим від цікавих очей.

До Слова, незважаючи на публічність, Настя Івлєєва неохоче говорить на тему особистого життя. Знаменитість приховувала свої стосунки з шанувальників, а тому довгий час входила в список найбільш завидних наречених російського шоу-бізнесу. Тему материнства вона також на любить зачіпати в бесідах з журналістами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина поділилася планами на переїзд до Хорватії.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова побувала на дні народження давнього друга і здивувала дивним визнанням.

Нагадуємо, що Оля Полякова підкорила фанатів стрункими формами в ультракороткому вбранні.