Українська співачка Ірина Федишин вразила своєю новою зачіскою.

Так, українська співачка Ірина Федешин знову вирішила дещо здивувати своїх шанувальників. Справа в тому, що вона дуже любить експерименти зі своєю зовнішністю, але вони завжди у неї в рамках пристойності. На цей раз вона вирішила дещо змінити свою звичну зачіску і з'явилася в такому відео перед фанатами.

Знімок з новим стилем вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. На фото Федишин постала в кофті блакитного кольору і джинсах. А ось її волосся було укладені в локони і зачесане вперед, тим самим створюючи як би вид чубчика.

Поруч зі співачкою позував ведучий, який також вирішив зобразити у себе на голові нову зачіску. Але використовував він для цього просто Свою руку.

"Прем'єра" Обійми "на радіо " Люкс Фм" 🍒
Як завжди, зі Славою Деміним не заскучаєш 😉 Придумали класний тік-ток 😂 Більше дивіться у сторіс )", - підписала такий смішний знімок Ірина.

У коментарях шанувальники висловили своє захоплення.

"Лялечка Ірина Федишин 😍, Красуня!!🔥🔥🔥🔥❤️, Ти найкращий у світі, а можна буде сфотографуватися на концерті", - написали віддані шанувальники в коментарях під фото.

Нагадаємо, що раніше Ірина показала дуже спокусливий образ в білій сукні з глибоким розрізом від стегна.

Шанувальники відзначили, що такий образ неймовірно підходить Ірині. Адже в ньому вона витончена і жіночна. А це завжди викликало захоплення в очах фанатів. Ірина вміє здивувати свою публіку і в той же час зачарувати.

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Федишин в білосніжній сукні з нескінченним декольте виконала хіт «обійми».

Також писали, що Христина Асмус показала Гаріка Харламова з новонародженим малюком.

Нагадаємо, що Тіна Кароль повністю змінила своє життя, співачка відверто зізналася, що більше не може так.