Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним днями відвідала відомого російського модельєра В'ячеслава Зайцева, який відзначив своє 83-річчя.

Свято, організоване на честь кутюр'є, відбулося 2 березня. Незважаючи на те, що Зайцев невиліковно хворий, гості все ж прийшли привітати велику людину. Серед них була і Пугачова, яка зобов'язана саме Зайцеву своїм вбранням-балахоном, адже саме він в кінці 70-х придумав для неї цей наряд.

Пугачова для свята обрала сукню лаконічного чорного кольору, а на голову одягла капелюшок у вигляді червоної квітки і вуаль в колір. Максим Галкін також був у чорному піджаку.

Подружжя прибуло на свято до важко хворого модельєра без дітей. Комік відразу ж опублікував у своєму Instagram відео, на якому зображена його дружина, що сидить між ним і Зайцевим, який за словами російських ЗМІ на святі практично не розмовляв і мало кого не впізнавав.

У фан-пабліку Алли Борисівни також було опубліковано велика кількість коротких відеороликів розкішного образу вічно-молодої співачки і матері трьох дітей.

На святі маестро моди Алла Борисівна Пугачова взяла в руки мікрофон і сказала найдобріші і щедрі слова привітань на його адресу.

Раніше Hyser писав про те, що Галкін злив некомфортне відео з Пугачовою, яке багатьох шокувало.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова на недавньому знімку мало не зганьбилася через перуку.

Нагадаємо, що вигоріла Пугачова показала новий знімок, на якому схожа на Антошку.