Користувачів порадували милі спільні знімки Наді Дорофєєвої з Монатиком.

Теплі стосунки між артистами зав'язалися вже давно і з роками вони тільки міцніють. Обидва щасливі в шлюбі, тому про щось більше і мови бути не може, але дружити ж їм ніхто не заважає.


У Дорофєєвої завжди виходило з легкістю знаходити спільну мову з протилежною статтю. Так, у співачки відмінні стосунки з Позитивом, з яким вона разом співала в дуеті "Время и Стекло". У мережі неодноразово з'являлися знімки, на яких вони обіймаються, мило спілкуються, дуріють.

Тепер же фото подібного роду у Дорофєєвої є і з Монатіком. До слова, на цей час українські виконавці виступають в ролі тренерів на шоу "Голос країни", тому можна припустити, що представлені кадри були зроблені за лаштунками.


До речі, у артистів є спільна пісня під назвою "Глибоко", яку сміливо можна назвати хітом. У Монатіка залишилися тільки приємні емоції від роботи з Дорофєєвою, яку він вважає дуже працьовитою і талановитою.

Він зазначив, що в кліпі до даної композиції є багато складних танцювальних постановок, і Надя з ними дуже легко і якісно справлялася, чому він був приємно здивований. Артист вважає, що Дорофєєвій варто більше часу присвятити цьому заняттю, оскільки це безперечно її.

Раніше "Hyser" писав про те, що на сцену "Голосу країни" повернулася суперниця Дорофєєвої і викликала фурор.

Також наш портал повідомляв, що Надя Дорофєєва загуляла в компанії молодих хлопців, що потрапило на відео.

Нагадуємо, що від Дорофєєвої чекають новий альбом більше, ніж свою відпустку. Нещодавно артистка нарешті утішила шанувальників новиною про майбутню прем'єру кліпу на нову пісню.