Андрій Рибак не перестає ділитися зі своєю аудиторією в Instagram романтичними фото з коханою.

Серце Рибака вкрала дівчина Аліна, з якою він проводить більшу частину свого часу. На цей раз, як відомо, вони поїхали разом відпочивати в Дубаї, хоча за словами Андрія, він готовий відправитися зі своєю дівчиною куди завгодно, хоч і в Кагарлик.

півфіналіст шоу Холостячка Андрій Рибак вразив фанатів поцілунком з коханою, фото: Instagram.com/rybak_sydney

Фотографіями зі своєї відпустки Рибак ділиться вельми охоче, а останньою його публікацією в соцмережі стало відео, зняте на узбережжі. На ньому идно як Андрій цілує Аліну, тримаючи її на руках. При цьому в ролику чутно хіт "Пропащих шахраїв" - "Люби мене люби".

Пара цілується на пляжі в купальних костюмах: Андрій в плавках, а Аліна у відкритому купальнику, тілесного кольору.


В цілому користувачі позитивно оцінили новий ролик Андрія Рибака і побажали йому багато щастя і любові з Аліною, адже на їхню думку, вони дуже круто виглядають разом. Правда знайшлися і ті, хто згадав про Ксенію Мішину, в любові до якої гуморист клявся, здається, ще зовсім недавно.


Раніше "Hyser" писав про те, що півфіналіст шоу" Холостячка " Андрій Рибак розкрив секрет Олександра Еллерта і розповів, якою недугою він хворий. Про це нова обраниця Еллерта, Ксенія Мішина, могла не знати.

Також наш портал повідомляв, що обранець "Холостячки" Ксенії Мішиної розповів про плани на дітей.

Нагадуємо, що "Холостячку "Ксенію Мішину застукали на "гарячому" з невідомим красенем, а Еллерт виходить залишився ні при справах.