Співачка Настя Каменських поділилася своїми думками про можливе материнство.

Фанати артистки тільки й чекають від неї новини про вагітність, адже на їхню думку, Каменських вже давно пора народити. У новому інтерв'ю блогеру Олегу Машуковському 33-річна зірка зізналася, що і сама була б рада народити своєму чоловікові, продюсеру Олексію Потапенко.

Настя Каменських розповіла, що мріє про дитину, фото: Viva

Таким чином Настя Каменських заявила, що мріє про дитину і буде рада, як і хлопчикові, так і дівчинці. Проте вона ще не замислювалася про те, як назве первістка. Крім того, знаменитість мріє не тільки про малюка, а й про музичну премію "Греммі", тому вона так активно працює.

Разом з тим у новому інтерв'ю співачка анонсувала прем'єру своєї нової пісні під назвою "Дівчатка рулять". За її словами, всі зможуть почути даний трек вже 5 березня. Ця пісня поповнить новий альбом Каменських, який вона презентує наприкінці весни.


До речі, у відеороботі на нову композицію разом з Настею Каменських знялася дружина співака (Олексія Завгороднього) дизайнер Анна Андрійчук-Завгородня. Співачка спочатку хотіла зберегти цю інформацію в таємниці, але не змогла втриматися.

Окрім того, співачка поділилась і іншими цікавими подробицями свого життя в цьому бліц-інтерв'ю. Наприклад, заявила, що їй ніколи не буває соромно за свої вчинки, а ще вона не любить слухати пісні дуету "Потап і Настя", в якому співала з чоловіком. Правда чому так, вона уточнювати не стала.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських поділилася з шанувальниками цікавим фото і показала, як виглядає без макіяжу.

Також наш портал повідомляв, що співачка Настя Каменських у сорочці з мереживом у соцмережі показала, що робить вночі з Потапом.

Нагадуємо, що Настя Каменських приміряла незвичайний наряд і захопила спокусливими формами.