Володимир Пресняков-молодший 2 березня 2021 року став гостем чергового випуску програми "Вечірній Ургант". Він повинен був розповісти про свій майбутній сольний концерт 4 березня в Crocus City Hall, але розмова несподівано розкрив його велику життєву таємницю, з якою непросто змиритися будь-якій жінці.

Так, російський співак і композитор Володимир Пресняков-молодший не зміг відповісти на елементарне питання кожного з батьків: коли ж народився його молодший син Іван? Дивно, що чоловік не просто забув число, але і не зміг згадати і місяць народження спадкоємця. Музикант зізнався, що все життя погано запам'ятовує дати і дуже соромиться цього, пишуть росЗМІ.

"Ваня, заради бога, Я не знаю!"- відповів Пресняков Урганту, чим розсмішив глядачів у студії.

Ведучий сам не очікував почути настільки педантичне визнання. В ході розмови про те, як пройшов 2020 рік сам Пресняков зазначив що, незважаючи на зниження доходів через пандемію, він вважає його щасливим через народження дитини. Музикант навіть зізнався, що на вибір імені вплинула симпатія до Івана Урганта. Саме після цього ведучий активно став розпитувати Преснякова про маленького Ваню.

До слова, Іван-другий син артиста від шлюбу Преснякова і співачки Наталії Подольської. Пара познайомилася в 2005 році, а в 2010-му офіційно зареєструвала відносини. 5 червня 2015 року у зіркових батьків народився син Артемій, а в 2020-му році - син Іван.

Примітно , що Наталія Подольська свого синочка, поки він зовсім крихітка, називає Ванількою. При цьому жінка вважає, що герої всіх російських казок Івани лише на перший погляд здаються простими і впевнена, що насправді, носії цього імені – мудрі герої.

Крім того, Володимир Пресняков-молодший – тричі батько, так як в першому шлюбі з Христиною Орбакайте у нього є 29-річний син Микита.

Раніше "Hyser" писав про те, що Микита Пресняков поділився міркуваннями на тему "чорно-білого" сприйняття дійсності.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова обурила користувачів соцмереж дивним вбранням.

Нагадуємо, що Орбакайте з сім'єю навідалася до першого чоловіка Пугачової.