Одна з найпопулярніших пар сучасного шоу-бізнесу Регіна Тодоренко і Влад Топалов викликали розчулення шанувальників, опублікувавши чергове фото в Instagram.

Знаменита телемандрівниця і її чоловік-музикант вирішили похвалитися сімейною ідилією. На фото, зробленому під час подорожі в Індонезію, зіркове подружжя постало на тлі мальовничого тропічного пейзажу.

Регіна Тодоренко, розташувавшись на ліжку і прикривши тіло ковдрою, з натхненням спостерігала за тим, як Влад Топалов демонстрував вміння підкидати подушки.

У підписі до незвичайного кадру, екс-учасник музичного дуету " Smash!!"процитував легендарного кінокоміка Луї де Фюнеса: "Не важливо, чи є у тебе стиль, репутація, або гроші, якщо у тебе немає хорошого серця, ти нічого не стоїш".

Гості сторінки виконавця бурхливо відреагували на його акробатичні старання на ліжку в компанії коханої дружини:

Варто відзначити, що і Влад Топалов, і Регіна Тодоренко не раз говорили про те, що пройшли непростий шлях становлення як сім'я. "У всіх свої заморочки. У всіх. Немає "ідеальних" пар. Немає "ідеальних" характерів " - пояснив він одного разу у своєму мікроблозі.

У свою чергу, зірка Тревел-проекту "Орел і Решка" розповідала, що для збереження шлюбу вони навіть зверталися до консультанта з психології відносин. Вони обидва відрізняються запальністю і емоційністю і часом це заважає вчасно зупинити конфлікт і перейти до конструктивного діалогу. Але, тим не менш, вони разом який рік і виховують спільного сина Михайла.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова розбурхала соцмережу сміливим фото.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова одягла оригінальний головний убір і приголомшила змінами в зовнішності.

Нагадуємо, що Настасья Самбурська влаштувала незвичайну вечірку з нагоди свого дня народження.