Російський шоумен і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін опублікував на сторінці свого мікроблогу нове відео. Кадри за участю 71-річної Примадонни викликали бурхливу реакцію в мережі, особливо розбурхавши хейтерів.

Так, Алла Борисівна в супроводі чоловіка побувала на заході з нагоди дня народження свого давнього друга і популярного російського дизайнера В'ячеслава Зайцева. Для виходу в світ артистка одягла вбрання чорного кольору і доповнила його оригінальним червоним головним убором у вигляді квітки з сітчастою вуаллю.

Для максимальної ефектності образу виконавиця одягла масивні ювелірні прикраси з дорогоцінними каменями. Зірковий чоловік Максим Галкін знаходився поруч з коханою, а на його обличчі сяяла посмішка.

У коментарях до посту одні фоловери обсипали Аллу Пугачову компліментами і любовними зізнаннями, інші-розкритикували за безглузді спроби виглядати молодше своїх років:

До слова, В'ячеслав Зайцев - це той самий дизайнер, якому Примадонна зобов'язана своїми фірмовими балахонами. Не секрет, що на певному етапі творчого шляху, вона не могла похвалитися стрункими формами, а тому звернулася за допомогою до кутюр'є і попросила створити наряд, який би приховав повноту.

Артистка замінила балахонисті шати на більш облягаючі речі, лише після того, як сремительно скинула вагу. З чуток, "схуднути" їй вдалося не без допомоги фахівців з пластичної хірургії.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова викликала подив шанувальників оновленим іміджем.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова одягла міні-спідницю і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що новий образ Алли Пугачової розбурхав фантазію користувачів соцмереж.