Ксенія Мішина поділилася цікавим знімком

Стрімко отримавши популярність після виходу серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина тепер викликає все більший інтерес в українців через свої стосунки з Олександром Еллертом після участі в шоу "Холостячка". Актриса виклала незвичний знімок з волосатою рукою в ліжку.

Фінал шоу багато глядачів чекали з особливим нетерпінням, щоб дізнатися, кого ж вибере актриса. У підсумку вона залишилася з гумористом Олександром Еллертом.

Судячи зі свіжого знімка, відносини у них розвиваються добре. Ксенія лежить в ліжку і робить селфі, а в камеру потрапила чоловіча волохата рука.

З огляду на той факт, що пара вже давно живе разом, можна припустити, що це рука Олександра.

До слова, Ксенія та Олександр постійно радують новими спільними знімками своїх шанувальників.

Зараз, коли пара повернулася з відпочинку з Домінікани, спільних знімків стало менше, адже обидва з головою поринули в роботу.

До слова, Ксенія вирішила не тільки зніматися в серіалах і кіно, але ще і спробувати свої сили в озвучуванні. Вона поділилася з фанатами, що їй запропонували озвучити головну героїню в турецькому серіалі.

Тому, шанувальники актриси зможуть ще й оцінити її працю в новому для неї виді мистецтва. Ксенія зізналася, що це дуже цікавий досвід для неї.

Звичайно, дівчина не тільки обмежилася цією роботою. Вона оголосила про запуск нового марафону, який буде цікавий дівчатам.

Крім того, Ксенія нещодавно вирішила взяти участь у челленджі нового шоу, опублікувавши кумедне відео. Актриса з собакою на руках виконала пісню Baha Men — Who Let The Dogs Out. Вона смішно рухалася з домашнім улюбленцем і підспівувала під пісню.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ксенія Мішина вразила наповал шанувальників ніжним образом в шикарній сукні, виглядає немов принцеса.

Також ми писали, що Олександр Еллерт виклав кумедні знімки, якими вирішив потролити Ксенію. Фанати від такого креативу мало не надірвали животи від сміху. Судячи з усього, актрисі не доводиться нудьгувати в компанії коханого.

Нагадуємо, що незабаром на українському каналі вийде третій сезон серіалу"кріпосна". Глядачам відкрили таємницю, що ж чекає героїв цього улюбленого серіалу.