У передостанньому етапі "сліпих прослуховувань" в шоу "Голос країни" взяла участь Аліса Стрига.

Вона теж прийшла на програму за своїм "перезавантаженням". Свого часу дівчина проходила кастинг в групу" Время и Стекло " і мала всі шанси стати її частиною, але в останній момент місце в групі зайняла Надя Дорофєєва. Тепер же Аліса вирішила спробувати себе на "Голосі країни " і не прогадала.


На сцені шоу артистка виконала пісню співачки Лінда "Ворона", підкоривши своїм вокалом відразу трьох тренерів - Монатіка, Олега Винника і Надю Дорофєєву, які розгорнули до неї свої крісла. В результаті Аліса прийняла рішення продовжити свій шлях на проекті в команді Монатіка.

Варто відзначити, що Аліса Стрига - давно відома в Кривому Розі виконавиця. Вона неодноразово виступала в рідному місті і на столичній сцені під сценічним псевдонімом Аліса Мілош. Також два роки тому дівчина взяла участь у 10-му, ювілейному, сезоні популярного шоу "Х-фактор" з піснею Miss Li "Aqualung" - тоді учасниця отримала відразу чотири "так".


З цього слід зробити висновок, що Аліса незважаючи ні на що не перестає мріяти про велику сцену і успішну зоряну кар'єру.

Правда не всім шанувальникам шоу "Голос країни" вдалося розгледіти в ній те, що побачили в Алісі тренера і Монатік, в тому числі. Так, багато хто не поділяє захоплення суддів голосом співачки.


Власне, ось і відео з виступу Аліси:


Раніше "Hyser" писав про те, що Потап і Надя Дорофєєва насмішили фанатів, вирішивши пограти в рольові ігри.

Також наш портал повідомляв, що Надя Дорофєєва вже дуже зраділа весні.

Нагадуємо, що Тіна Кароль помстилася Дану Балану з пристрасним марокканцем.