Алла Пугачова знову з'явилася на публіці

Телеведучий Максим Галкін з'явився на фото з дружиною, 71-річною співачкою Аллою Пугачовою. Парочка зібралася на вечірку з нагоди дня народження їхнього друга, відомого кутюр'є В'ячеслава Зайцева. Знімок з'явився в Instagram.

Вперше за довгий час Алла Пугачова і Максим Галкін з'явилися разом. Телеведучий виклав їх спільне селфі.

На фото в Алли Борисівни на обличчі красується червона вуаль зі штучною квіткою на голові. Видно, що знімок був зроблений в салоні автомобіля.

На чоловіка співачки бежеве пальто, Максим Галкін посміхається і демонструє білозубу посмішку. А ось Примадонна російської естради здивувала в черговий раз шанувальників своїм квітучим виглядом.

Вона показала своє обличчя і на ньому немає ні зморшки. Співачка зробила непомітний макіяж, підкресливши очі, а також наклала блиск на губи.

Пізніше з'явилося невелике відео, на якому Алла Пугачова сидить поруч з В'ячеславом Зайцевим.

Відомо, що талановитий кутюр'є В'ячеслав Зайцев 2 березня відзначає 83-річчя. Він вже кілька років як страждає хворобою Паркінсона, що дало серйозні ускладнення на суглоби. За даними журналістів, дизайнер не може пересуватися самостійно через це.

Можливо, з цієї причини на відео співачка і кутюр'є сидять. Однак, В'ячеслав Зайцев виглядає бадьорим і посміхається. Він одягнув строкатий піджак і краватку-метелика на білу сорочку.

За їх спинами вишикувалися дівчата в однакових нарядах. На камеру позує Алла Пугачова, вона поправляє вуаль на обличчі та посміхається на камеру.

Видно, що з аксесуарів співачка підібрала велику червону каблучку на одній руці та кілька на іншій. Видно, що співачка вибрала наряд чорного кольору, який ідеально поєднується з червоним.

Виглядає Примадонна російської естради набагато молодше за свій вік, що не вислизнуло від очей шанувальників.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анна Седокова публічно накинулася на Максима Галкіна.

Також ми писали, що Алла Пугачова на недавньому знімку мало не зганьбилася через перуку.

Нагадуємо, що У мережі з'явилося відео, як Алла Пугачова запально танцює на якійсь вечірці. Її оточує натовп, а співачка в центрі показує танцювальні рухи.