Шанувальників пісенного конкурсу Євробачення обрадували гарною новиною.

Так, у зв'язку з епідемією коронавірусу, яка поширилася по всьому світу, багато концертів і конкурсів були перенесені в онлайн-режим. Цього вимагала ситуація, щоб не наражати людей на велику небезпеку. Але як з'ясувалося, що цього року пісенний конкурс Євробачення-2021 може пройти в офлайн режимі. Нагадаємо, що вже відоме місто його проведення-Роттердам. Про це стало відомо після публікації поста на Facebook-сторінці Eurovision Ukraine.

Але поки організатори не можуть точно сказати, скільки людей зможе бути присутнім під час самого конкурсу і скільки буде запрошено на репетиції.

"Євробачення 2021 пройде за сценарієм "В". Згідно зі сценарієм "B", кількість людей у кожній делегації зменшилася порівняно з попередніми роками. Також чисельність журналістів, які зможуть відвідати подію, буде обмежена до 500 осіб.

Ще 1000 представників ЗМІ будуть висвітлювати шоу в новому інтернет-прес-центрі", - йдеться в повідомленні.

Поки точно невідомо, коли буде прийнято рішення щодо кількості людей на цьому конкурсі. Але найімовірніше, що це відбудеться вже в самий найближчий час. Тому що сам конкурс уже не за горами і організатори зараз залагоджують всі моменти з конкурсантами.

Тим часом, раніше повідомлялося, що за сценарієм "в" виконавці виступатимуть на сцені конкурсу, арена може бути заповнена до 80%, всі дотримуються дистанції в 1,5 метра. Це обов'язкова норма за дотриманням якої буде все ретельно стежити, щоб не було ніяких порушень.

Так як від цього буде залежати здоров'я сотні людей.

Раніше Hyser писав про те, що Анастасія Волочкова здивувала шанувальників незвичайним чином, запах можна тільки уявити.

Також писали, що Гоша Куценко терміново звернувся до передплатників, сидячи у вагоні електрички.

Нагадаємо, що Анна Седокова розбурхала уяву шанувальників, примірявши невластивий собі наряд.