Оля Фреймут дала поради щодо підбору одягу

Популярна телеведуча Оля Фреймут запам'яталася глядачеві за програмою"Ревізор". Зараз телеведуча активно займає тим, що навчає українок правильним манерам. Цього разу вона пройшлася по сучасному гардеробу і поділилася цінними порадами.

Як і будь-яка медійна особистість, Оля з особливою ретельністю підбирає наряд для кожного ефіру і заходу.

Тому, шанувальники завжди в захваті від того, як виглядає телеведуча. Оля вирішила поділитися, як же вибирати наряд, на що звертати увагу і що категорично вона не радить носити сучасним панянкам.

Сама телеведуча з'явилася у фіолетовій сукні, яка підкреслила її декольте. Видно, що Оля вже готова до виходу, вона зробила макіяж, підкресливши червоною помадою губи, а також зробила гарну зачіску.

Сукня на зірці сидить як влита. Перша порада зірки якраз стосується цього предмета гардероба, адже саме плаття надає жіночності будь-якій дівчині.

Однак, Оля попередила, що якщо дівчина влізла в плаття, яке їй раніше було мало, це ще не привід його одягати, адже воно може мати поганий вигляд на тілі.

Перша порада від зірки - завжди вибирати одяг свого розміру.

Також телеведуча і проти високих чобітків, вона вважає їх доречним тільки для риболовлі.

Розкритикувала зірка і модні зараз футболки з різними смішними написами. Вона нагадала, що дівчина - не дошка для оголошень.

Відмовитися від рваних джинсів Оля також закликає дівчат, якщо вони хочуть бути модними.

При цьому, Оля не радить і купувати одяг відомих брендів, адже велика ймовірність зустріти в такому ж одязі свого двійника. Краще шукати речі за кордоном в маленьких магазинах.

Багато модниць цю пораду вже напевно чули, але Оля вирішила нагадати. Не можна поєднувати коротку спідницю з глибоким декольте, акцент повинен бути тільки на чомусь одному.

При відвідуванні розпродажів, телеведуча радить бути уважним, адже на одязі може бути вада і з цієї причини його не хочуть купувати.

І остання порада адресована любителям вінтажу. Тут важливо не перестаратися і навіть в такому одязі виглядати сучасно.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі з'явилися архівні знімки Олі Фреймут, була пухленькою і мала проблеми з зубами.

Також ми писали, що телеведуча і актриса Лілія Ребрик серйозно захворіла, фанати перелякані.

Нагадуємо, що Оля Полякова одягла зухвалий короткий костюм.