Відомий український виконавець Олексій Потапенко, він же Потап, з'явився на новому фото в соцмережах в мужньому образі.

Останнім часом музикант все частіше став віддавати перевагу елегантним чоловічим костюмам, які, потрібно визнати, йому йдуть. Але, навряд чи репер, який так довго любив спортивні, легкі речі, вирішив різко змінити повністю стиль. Швидше за все, це лише для якогось шоу або заходу.


Так, наприклад, в костюмі, судячи зі стрічки Потапа в Instagram, його можна буде побачити в"Лізі Сміху". Можливо і новий образ Олексія, призначений для цього шоу. Мається на увазі його сірий костюм з зеленою краваткою.

Саме в ньому Потапенко зображений на новому фото в Instagram. Під знімком виконавець вирішив пофілософствувати і дав напуття своїм фанатам. Зокрема, він порадив їм не здаватися, якщо раптом вони зійшли зі свого шляху. Він вважає, що ніякі труднощі не повинні бути перешкодам на шляху до поставленої мети.


Варто відзначити, що більшість фанатів погодилися зі словами Потапа і відзначили, що він правий. Крім цього, багато хто звернув і на зовнішній вигляд музиканта. Судячи з їх численних коментарів, такий Потап їм дуже навіть подобається.


Раніше "Hyser" писав про те, що Каменських показала, як по-справжньому виглядає без перук і гриму.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських збентежила уяву шанувальників сміливим фото.

Нагадуємо, що Настя Каменських зняла чуттєве відео для Потапа.