Співачка Надя Дорофєєва показала знімок в полі з тюльпанів.

Так, співачка Надя Дорофєєва завжди відрізнялася привабливою фігурою і харизмою. Вона може підкорити будь-якого чоловіка, але ось уже довгі роки вона залишається вірна своєму чоловікові Володимиру Дантесу. Хоча деякі її сценічні вбрання викликають дуже багато питань з боку шанувальників. Тому що вони практично нічого не прикривають на тілі співачки.

А в повсякденному житті вона все таки віддає перевагу більш потайним нарядам. З їх допомогою вона створює романтичні образи, які притягують до себе увагу з першого погляду.

Цього разу на фан-сторінці в соціальній мережі з'явилося фото Наді Дорофєєвої, яка позує сидячи серед поля з червоних тюльпанів. Варто відразу сказати, що такий знімок вийшов дуже атмосферним. Надя на ньому була просто чудова.

"Доброго ранку ️ ️ з першим днем весни 🌷❤️", - підписали автори поста нову публікацію.

Шанувальники також прийшли в повний захват від побаченої фотографії. Вони відзначили, що Дорофєєвої ніхто не може зрівнятися ні за красою, ні за привабливістю.

"Фото агонь.🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 , В гармонії поєднані з природою, ❤ ️, Красуня мм😍, Знайшлася квіточка..😮😍😂, Доб ️ ️ ️ доб ️ Доброго ранку дякую взаємно🌷 🌷 🌷", - написали фанати.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва прийняла рішення почати свою сольну кар'єру. Вона вже випустила свою першу композицію під назвою "горить". Вона відразу ж сподобалася її шанувальникам. Вони дуже високо оцінили новий хіт свого кумира. Адже Надя дійсно дуже довго над ним працювала і він вийшов на вищому рівні. Хоча багато хто і шкодує про те, що групи "Время и стекло" більше немає.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль помстилася Дану Балану з пристрасним марокканцем.

Також писали, що Леся Нікітюк полоскотала фантазію фанатів у хижому образі.

Нагадаємо, що Настя Каменських захопила шанувальників новим фото.