Ірина Білик потрясла фанатів несподіваним перевтіленням

Українська співачка Ірина Білик після народження молодшого сина більше часу стала присвячувати його вихованню. Однак, зірка не повністю пропала з поля зору фанатів, вона продовжує записувати пісні і брати участь у фотосесіях. Нещодавно зірка вразила їх серією вишуканих чорно-білих знімків від відомого українського фотографа. Їх Ірина виклала у себе в Instagram.

Йдеться про проєкт "Натхнення" українського фотографа Ростислава Ріпки. Він для своєї книги зробив фотосесію для 37 відомих в Україні жінок.

У збірці в нових образах з'явилися співачки телеведучі, актриси та спортсменки.

Ірина Білик поділилася, що ці знімки їй настільки сподобалися, що вони займуть почесне місце в її квартирі.

Співачка дуже нагадує голлівудських знаменитостей в такому оригінальному вбранні. Вона одягла строгий костюм з білою блузкою, прикрашеною жабо. Образ завершує капелюх-циліндр.

На ще одному знімку співачка вже позує з фотографом, який є її давнім другом. Видно, що наряд в чорно-білих кольорах на зірці зробив її елегантною і витонченою.

Також Ірині нанесли вишуканий макіяж з акцентом на очі та підкреслили її пухкі губи червоною помадою. Однак, фотосесія в чорно-білому кольорі приховала ці деталі.

Судячи з усього, співачка любить чорний колір, адже на недавньому знімку вона знову постала в стильному вбранні. Правда, судячи з підпису, настрій у зірки був не дуже веселим.

Мабуть, Ірина стала сумувати через пандемію. У світлі старту вакцинації зірка поцікавилася у шанувальників, чи хотіли б вони зробити собі щеплення від смутку.

Співачка любить ділитися своїми думками та часто цікавиться думкою своїх шанувальників.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ірина Білик викликала фурор на заході, вбравшись немов Сергій Звєрєв. Це потрібно бачити!

Також ми писали, що Ірина Білик вибрала яскравий і стильний наряд, так багато жовтого кольору фанати на ній давно не бачили.

Нагадуємо, що 50-річна співачка Ірина Білик вирішила поділитися архівним знімком з фанатами. Співачка показала, як виглядала 30 років тому. Фанати здивувалися змінами, з роками співачка стала тільки молодшою й ефектнішою.