Співачка Джамала здивувала фанатів низкою нових образів.

Таким чином, українська виконавиця взяла участь у новій фотосесії, в ході якої і приміряла на себе стильні весняні образи. Відповідними ефектними знімками Джамала поділилася на своїй сторінці в Instagram.


На фото знаменитість постала відразу в декількох розкішних нарядах. Спочатку вона знялася в бежевих брюках з високою посадкою і білосніжною блузці, доповнивши свій стиль шкіряною курткою молочного кольору. Потім на знімках Джамалу можна побачити вже в брючному костюмі коралового відтінку.

Третім її образ був костюм-трійка небесно-блакитного кольору, який вона доповнила об'ємними сережками, зібраними волоссям і красивим макіяжем. Варто відзначити, що такі елегантні вбрання співачці явно до лиця.


Власне, це помітили і фанати Джамали, які не залишили без уваги її квітучий зовнішній вигляд на представлених кадрах. У своїх численних коментарях вони написали, що артистка дуже красива.

Окремо варто відзначити струнку фігуру зірки, за якою вона ретельно стежить останнім часом і тому почала правильно харчуватися.


Раніше "Hyser" писав про те, що Каменських показала, як по-справжньому виглядає без перук і гриму.

Також наш портал повідомляв, що Наташа Корольова звалилася з дивана, грайливо задерши ногу.

Нагадуємо, що пом'ята Асмус показала, як святкує день народження Харламова.