Лілія Ребрик поскаржилася на своє здоров'я

Для багатьох українців програма" Ранок з Україною " стала своєрідним ритуалом як чашка кави. У цьому заслуга і яскравих телеведучих, адже Лілія Ребрик завжди в кадрі позитивна та енергійна. Тому, новина про проблеми зі здоров'ям в артистки засмутила шанувальників.

Телеведуча та актриса якраз стала активно зніматися в новому проєкті й тепер їй доводиться на час взяти "тайм-аут", щоб вилікуватися.

Виявилося, що коронавірусна інфекція не минула і Лілію. Вона приголомшила шанувальників новиною, що результати аналізу підтвердили у неї цей вірус.

Також телеведуча засмутила новиною, що самопочуття у неї неважливе, тому відповідати на численні повідомлення фанатів вона фізично не може.

Вона зізналася, що багато хто попросив артистку розповісти, як вона лікує COVID-19. Однак, Лілія написала у свіжому пості, що на відміну від популярних блогерів вона вирішила не знімати відео про перебіг своєї хвороби.

Те ж саме вона вирішила і з приводу лікування. Телеведуча порадила звертатися в разі підозри на хворобу до свого сімейного лікаря, який і призначить потрібне лікування. Артистка вважає, що кожна людина індивідуальна і не всі поради можуть бути ефективними, а в деяких випадках і зовсім нашкодити.

Тому, ніяких порад щодо лікування фанати від Лілії не дочекаються. Попри хворобу і безліч страхів з приводу її перебігу, Лілія залишається оптимістично налаштована і сподівається швидко вилікуватися.

Вона дуже засмутилася через те, що на найближчі два тижні їй довелося скасувати всі зйомки, її не буде на святковому концерті з нагоди 8 березня, а також в ранковій програмі.

Шанувальники бажають Лілії швидкого одужання, вони захоплюються її оптимізмом і всіляко підтримують її під час хвороби.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Лілія Ребрик похвалилася милим знімком з донькою, справжня модниця.

Також ми писали, що Лілія Ребрик стривожила недавно фанатів знімком з раною на голові та незвичайним зовнішнім виглядом, фанати такої її ще ніколи не бачили.

Нагадуємо, що ведуча новин на телеканалі 1 + 1 Лідія Таран виклала в мережу свій знімок в басейні. Фанати ахнули від подиву, адже вона сильно схожа на відомого артиста.