Алла Пугачова - відома російська виконавиця зі скандальною репутацією і величезною кількістю хейтерів. На восьмому десятку років артистка щосили намагається виглядати привабливо і зробила не одну пластичну операцію, «перекроївши» себе практично до невпізнання.

Як тільки на її сторінці в соціальній мережі Instagram з'являється нове фото, то воно моментально викликає бурхливу реакцію аудиторії. Нерідко подібні кадри публікуються і в фан-акаунтах, присвячених Примадонні.

Що дозволяє з легкістю відстежити її метаморфози і те, як з роками з пишнотілої любительки балахонів, вона перетворилася в стильну даму з багатим життєвим досвідом.

Так, днями в мережі з'явився знімок, на якому Алла Пугачова відображена разом з чоловіком Максимом Галкіним. Шоумен позував в стильному casual-вбранні, що складається з жовтої футболки і темно-синіх джинсів.

Його зіркова дружина одягалася в чорні штани і об'ємну блузу, яка дозволила приховати недоліки фігури. Фото-архівне і зроблено, за припущеннями фанатів, близько 7-8 років тому.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти:

До Слова, незважаючи на всі колючі зауваження і безперервний потік чуток і пліток про розлучення, зіркове подружжя живе разом і виховує двох дітей. На питання журналістів про "складні часи" в особистому житті і розставання з Пугачовою, Максим Галкін реагує різко і називає їх "маячнею".

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова здивувала шанувальників кардинальною зміною іміджу.

Також наш портал розповів про те, що фанатів розлютило невдале фото Алли Пугачової.

Нагадуємо, що Максим Галкін зворушив соцмережі спільним знімком з сином Гаррі і похвалився незвичайним подарунком від дружини.