Поп-діва Тіна Кароль під час "сліпих прослуховувань" на проекті "Голос країни" здивувала шанувальників бурхливою реакцією на виступ молодої людини Нарам мумні.

Він марокканець, але із задоволенням вирішив спробувати свої сили в українському вокальному проекті. Вокаліст переспівав композицію "Desert Rose" групи Sting і викликав бурхливу реакцію Тіни Кароль.

Буквально на перших хвилинах звучання пісні, виконавиця повернулася до починаючого артиста, і продовжила танцювати, поки не закінчилася музика.

Користувачі соцмереж прийшли в захват від співу талановитого іноземця:

Цілком очікувано, виконавиця взяла Нарама Мумні в свою команду і, таким чином, набрала повний склад її учасників:

Не обійшлося і без іронічних згадок про її нібито "роман" з популярним музикантом Даном Баланом. Разом вони входили до суддівсько-тренерського складу минулого сезону проекту "Голос країни".

При цьому ні Тіна Кароль, ні Дан Балан не коментували свої стосунки і на питання журналістів з цього приводу не відповідали. Як відомо, після смерті офіційного чоловіка і за сумісництвом продюсера Євгена Огіра в 2013 році, співачка не була викрита в нових любовних відносинах.

Вона цілком присвятила себе кар'єрі і вихованню сина Веніаміна, який, до слова, живе і здобуває освіту за кордоном. Зоряна мама часто літає до нього з візитами і каже, що щаслива, що він росте самостійною і відповідальною людиною.

Раніше "Hyser" писав про те, що Дан Балан був помічений в компанії привабливої дівчини.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль похвалилася розкішною фігурою в напівпрозорій сукні.

Нагадуємо, що Тіна Кароль підкорила фанатів ефектною фотосесією.