У мережі показали раніше не опублікований знімок Ірини Аллегрової.

Ірина Аллегрова зараз не так часто виступає, як це було раніше. Але шанувальники не забувають про свого кумира і тому діляться знімками, які раніше ні де не були опубліковані. Варто сказати, що Ірина Аллегрова дуже яскрава і приваблива жінка, яка за своє життя підкорила не одне чоловіче серце.

Про її привабливість, свого часу, ходили просто легенди. Навіть зараз актриса підтримує себе у відмінній формі. Вона активно займається спортом і веде здоровий спосіб життя. В молодості вона була більш миловидною.

Цього разу фанати вирішили показати рідкісне чорно-біле фото співачки. На ньому сфотографовано її обличчя крупним планом. В руках співачка тримає кільце ніби натякаючи на те, що її статус як жінки може змінитися.

Нагадаємо, що Ірина не один раз була заміжня. Вона досить швидко закохувалася і виходила заміж. Але з віком вона стала більш усвідомлено підходити до вибору партнерів.

"Я-жінка, а, значить, я-актриса.
У мені сто осіб і тисяча ролей.
Я-жінка, а, значить, я-цариця,
Кохана всіх земних царів", - підписали автори поста такий незвичайний і в той же час неймовірно красивий знімок співачки.

Шанувальники в коментарях відзначили, що Ірина відмінно виглядає на цьому фото.

"Як завжди на висоті, так тримати. 👍👍👍🥰🥰🤗💞💞💞🌷🌷🌷🎉", - написали в коментарях віддані шанувальники.

Багато з них все ж сподіваються на те, що Ірина приготує для них свій сольний концерт. Тому що вона так давно не радувала своїх шанувальників, що вони сильно скучили за своїм кумиром.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк одягла вінчальний наряд і вхопилася за ставного красеня.

Також писали, що Анна Седокова розбурхала уяву шанувальників, примірявши невластивий собі наряд.

Нагадаємо, що Анфіса Чехова переступила через себе і спробувала те, від чого давно відмовилася.