Примадонна російської естради Алла Пугачова днями побувала в гостях у давніх друзів - дизайнера Валентина Юдашкіна і його дружини Марини.

У соціальній мережі Instagram з'явилися кадри, зроблені під час цієї дружньої зустрічі і користувачі невпинно обговорюють зовнішній вигляд коханої Максима Галкіна.

На одному з фото Алла Пугачова постала в стильному вбранні в темних тонах і з розпущеним волоссям, які хейтери моментально назвали «невдалим перукою». А все тому, що під час фотопозірованія склалося враження, що зачіска артистки злегка "з'їхала" і виглядала безглуздо…

До слова, в коментарях до посту дісталося обом учасницям фотокомпозиції:

До слова, у своєму мікроблозі Алла Борисівна опублікувала схожий знімок з Мариною Юдашкіною, але знятий з іншого ракурсу. У підписі до нього естрадна виконавиця філософськи зазначила, що означає Бути щасливим: "В гостях у Марини і Валі Юдашкіним.Справжні друзі, це величезний подарунок долі.Спасибі Господи, за те що дав можливість знайти «своїх» і заспокоїтися".

Варто відзначити, що критику на свою адресу Примадонна чує із завидною регулярністю, оскільки в свій 71 рік активно користується послугами пластичних хірургів. Вона відверто говорить про те, що щосили намагається виглядати молодше і привабливіше, а також щиро не розуміє, чому її за це засуджують.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють експерименти Алли Пугачової над зовнішністю.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова похвалилася оригінальним вбранням, який приховав недоліки її фігури.

Нагадуємо, що онук Алли Пугачової здивував фанатів неоднозначною заявою.