Популярний український артист і суддя кількох талант-шоу Андрій Данилко опублікував на сторінці свого мікроблогу вітальний пост, адресований давньому другу – продюсеру Семену Горову.

Артист звернувся до іменинника: "По 50 за 50! Сема, з Днем Народження!", а в якості ілюстрацій до своїх слів розмістив архівні фото. Кадри, якими поділився Андрій Данилко були зроблені під час спільної роботи з Семеном Горовим над різними телепроектами і музиклами.

Серед коментаторів на сраниці Вєрки Сердючки була помічена телеведуча і психолог Наталія Холоденко:

Також до привітань приєднався продюсер Юрій Нікітін:

За 25 років роботи в шоу-бізнесі Семен Горов створив понад 300 рекламних роликів і відеокліпів для знаменитих українських і зарубіжних виконавців артистів. У тому числі, він співпрацював з групами «ВІА Гра», «Океан Ельзи», «Табула Раса», «НеАнгели» і такими виконавцями як Ані Лорак, Софія Ротару, Вєрка Сердючка, Філіп Кіркоров та інші.

Він виступив режисером-постановником новорічних мюзиклів, зокрема, «Божевільний день, або Одруження Фігаро», «Вечори на хуторі біля Диканьки», «Пригоди Вєрки Сердючки», «Попелюшка», «Сорочинський ярмарок».

У 2002 році він був удостоєний премії «Телетріумф» в номінації «Режисер телепрограми», в 2013 році на екрани вийшов його дебютний короткометражний фільм «Гіпно». До слова, комедійний серіал "Останній Москаль" виробництва телестудії "1+1" також був створений за участю Семена Горова.

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Данилко терміново звернувся до шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Данилко здивував фанатів кардинальними змінами в зовнішності.

Нагадуємо, що Андрій Данилко зірвався і накричав на Олю Полякову.