Популярна українська виконавиця Тіна Кароль поділилася з гостями свого мікроблогу враженнями від подорожі в Африку.

Артистка не тільки отримала масу позитивних емоцій, але і зробила для себе важливі відкриття ще до подорожі. Знаменитість пояснила: "За місяць до поїздки в Намібію я стала веганом. В один день я прокинулася і відчула-все!».

За словами Тіни Кароль, після відмови від м'яса, вона відчула себе набагато краще і легше, а її мислення стало більш структуровано: "У мені немає відчуття втрати. Я не хочу більше думати про втрату, як про неповоротну точку". Відомо, що знаменитість поділилася фрагментом інтерв'ю, яке дала головному редактору журналу VIVA! Іванні Слабошпицькій.

Свої філософські роздуми на тему веганства Тіна Кароль ілюстрована ефектним фото на тлі пустелі. Зірка позувала в розкішній білій сукні-годі. Волосся-розпущене, на обличчі-природний макіяж.

У коментарях до посту фоловери оцінили одкровення поп-діви і її look численними компліментами:

Фанати відмітили, що така усвідомленість Тіни Кароль дуже їм імпонує, але поцікавилися, як вона планує переглядати свій раціон, якщо до цього сиділа на кето-дієті:

Не обійшлося і без натяків на особисту трагедію в житті поп-діви, коли в 2013 році пішов з життя її чоловік і за сумісництвом продюсер-Євген Огір:

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль збентежила шанувальників новим фото.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль захопила фанатів стрункими формами в напівпрозорому вбранні.

Нагадуємо, що Тіна Кароль взяла участь у відвертій фотосесії і викликала подив користувачів соцмереж.