Надя Дорофєєва поділилася знімком з харизматичними хлопцями

Надя Дорофєєва після розпаду мега популярної групи "Время и стекло" не дала собі сильно розслаблятися, практично відразу вона взялася за сольну кар'єру. Тепер же співачка помічена в компанії відразу декількох молодих хлопців без свого чоловіка Володимира Дантеса. Знімком співачка поділилася в Instagram.

Перша сольна пісня "Горить" виявилася дуже вдалою, фанати Наді просто в захваті від її дебютного творіння, а ще більше від образу в кліпі.

Але на свіжому знімку вона теж змогла здивувати шанувальників вибором оригінального вбрання. Найбільше, звичайно інтригує компанія співачки на знімку.

Зірка з'явилася оточеною кількома хлопцями з татуюваннями, які одягнені у все чорне. Поки її чоловік Володимир Дантес не бачить, Надя щосили позує перед хлопцями.

Вона одягла білий комбінезон, що складається з топіка з короткими рукавами та штанів. Однак, яскравим і гламурним аксесуаром є хутряні босоніжки рожевого кольору, які можна побачити на ніжках співачки на знімку.

При цьому, співачка вирішила звернути увагу фанатів на це сама, написавши про своє взуття під знімком. А ось на хлопцях, яких Надя назвала "типулями", можна помітити білі капці.

Також співачка під колір взуття вибрала і модну панамку рожевого кольору. Фанати вже давно захоплюються стилем Наді, який разюче відрізняється від інших знаменитостей.

Не дивно, що артистка ще й вирішила зайнятися попутно зі співочою кар'єрою і бізнесом, продаючи одяг.

Як і будь-яка молода дівчина, Надя любить вбиратися, її смаком захоплюється величезна армія шанувальників. Не дивно, що товари співачки користуються у фанатів величезною популярністю.

Раніше портал Hyser повідомляв, що DoDo, як люблять називати артистку фанати, захопила чорно-білим знімком з мокрою зачіскою, схожа на голлівудську актрису.

Також ми писали, що артистка в тісному корсеті, який підкреслив її спокусливі форми, мало не показала фанатам зайвого на відео.

Нагадуємо, що Потап і Надя Дорофєєва насмішили фанатів, вирішивши пограти в рольові ігри - співачка стала студенткою, ну а Потап в такому вбранні нагадує депутата. Шанувальники оцінили почуття гумору зірок.