Одна з найяскравіших і жіночних представниць сучасного українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва звернулася до передплатників свого мікроблогу з незвичайним проханням.

Зірка опублікувала на сторінці в Instagram атмосферний портретний знімок, на якому постала в червоному вбранні і з масивним кольє на шиї. Волосся-зачесане назад і зібрані на потилиці, на обличчі – природний макіяж.

"Хто така Даша Астаф'єва? Мені буде цікаво, дізнатися в коментарях, хто я для своїх людей в цьому просторі» - поцікавилася артистка.

У коментарях гості сторінки екс-підопічної продюсера Юрія Нікітіна не скупилися на похвалу і компліменти:

Кадр, яким виконавиця ілюструвала своє послання до фоловерів-це частина фотосесії з відомим фотографом Сергієм Сарахановим. І буквально кілька днів тому Даша Астаф'єва вже постила результат їх спільної роботи.

Але тоді вона говорила про вміння людей любити і приймати себе: "Я не зустрічала жодної людини, який з появи на світ любив би себе. Задуматися. Запевняю, ви теж!".

До слова, мікроблог Даші Астаф'євої рясніє знімками, які, безперечно, доводять, що вона по праву вважається еталоном краси і жіночності. При цьому фанати захоплюються її вмінням виставляти себе у вигідному світлі і вміло підкреслювати те, чим нагородила природа:

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська оригінально привітала колишнього чоловіка з днем народження.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських підкорила шанувальників стильним образом.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк потішила фанатів перетвореннями за допомогою фотошопу.