Співачка Алла Пугачова регулярно стає об'єктом обговорення на безкрайніх інтернет-просторах. Як тільки на сторінці Примадонни в соціальній мережі Instagram з'являється нове фото, то деякі користувачі соцмереж моментально перевтілюються в модних експертів і фахівців з пластичної хірургії.

Так, у своєму мікроблозі Алла Борисівна опублікувала спільне фото з дружиною онкохворого дизайнера Валентина Юдашкіна – Мариною. Співачка позувала в об'ємній чорній блузі, що оголює плечі і брюках вільного крою. В ось дружина кутюр'є зупинила свій вибір на світлій сорочці з принтом у вигляді вертикальних смуг і плісированої спідниці.

У підписі до спільного кадру Алла Пугачова зазначила :" в гостях у Марини і Валі Юдашкіним. Справжні друзі, це величезний подарунок долі.Спасибі Господи, за те що дав можливість знайти «своїх» і заспокоїтися".

Марина Юдашкіна і Алла Пугачова. Фото: Instagram

У коментарях до посту зірка отримала як захоплені компліменти, так і негативні відгуки. Крім того, фоловери посперечалися про те, чи знайома Алла Пугачова з творчістю української виконавиці Тіни Кароль:

До слова, про дружні посиденьки в компанії зоряного сімейства Юдашкіних розповів на своїй сторінці в соцмережі і чоловік зірки-шоумен Максим Галкін:

На питання передплатників артист також вважав за краще відповідати особисто:

Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники розкритикували нове фото Алли Пугачової в соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова приміряла незвичайний наряд і спровокувала бурхливу реакцію фанатів.

Нагадуємо, що Максим Галкін потішив соцмережі оригінальним танцем.