Співак Дан Балан був помічений в компанії двох симпатичних дівчат.

Так, за життя Дана Балана стали ще більше стежити після розмов про його роман з Тіною Кароль. Але як виявилося, що ці відносини не стали розвиватися далі. Зараз Дан активно проводить свої вихідні. А не так давно він і зовсім був помічений в компанії відразу двох симпатичних дівчат.

Відповідне відео з'явилося в соціальній мережі на одній з фан-сторінок. На кадрах видно, що попереду Дана на розкішній яхті сидить блондинка з короткою стрижкою. Ще одна дівчина знімала все, що відбувається на камеру. Коли вона показала самого Дана, то він без сорому показав, своєю чергою, язик.

Шанувальники прийшли в повний захват від побаченого, тому що Дан не дуже любить показувати своє життя і тим більше його взаємини з жінками. У цьому плані він веде потайний образ.

"У Дана буде виступ на весіллі на Мальдівах", - розкрили автори поста подробиці.

А в коментарях шанувальники не упустили можливість нагадати Дану про Тіну Кароль.

"Зате трохи розслабиться (повітря і атмосфера на Мальдівах напевно🔥 🔥 🔥, мови показувати, це сімейне.❤ ️ ❤️❤️А блондинка це хто? Удачі добре відпочити на весіллі!!!!!!! А твоя коли?❤️, Ну Дан з ким поведешся того і наберешся, як Тіна язик показує,
А що якщо не голений значить бухой 😢 🔥 , Це прямо наша з Даном стихія. Море тепле море, що може бути краще?!!!! ❤️❤️❤️❤️, Сміх такий же як у Тіни на Голосі був, коли мама Дана співала, Дівчина пищить ткак ж як Тіна і голос дуже схожий, Життя-малина...... 😂 😂 😂 😂 😂 ",- написали шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль в прозорому блакитному балахоні зачарувала фанатів.

Також писали, що Тіна Кароль побешкетувала у відвертій сукні під час фотосесії, перші кадри.

Нагадаємо, що ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала екстремальну прогулянку верхи на коні.