Український хореограф Влад Яма публічно висловив своє обурення на адресу таксиста.

Так, Влад Яма на своїй сторінці в соціальній мережі вирішив провчити таксиста. А все через неприємну ситуацію, яка трапилася в аеропорту. Виявляється, що він разом зі своїми супутниками викликав таксі з аеропорту Бориспіль. Водій зателефонував, щоб уточнити, скільки вони мають при собі багажу. Але після вирішив, що він не буде їх забирати і без попередження скасував замовлення.

Влада Яму і його друзів цей вчинок сильно розлютив. У відповідь хореограф вирішив записати гнівне відео і розповісти всі подробиці події. Він навіть назвав держномер авто, щоб люди розуміли, про кого в даному випадку йдеться.

Звичайно, сам водій, швидше за все, не подивився таке звернення Влада Ями. Але все ж ситуація сталася не дуже приємна і в ній міг опинитися будь-яка людина. Адже ніхто не хоче просто так стояти в аеропорту і чекати. Як розповів Влад Яма, що у них було багато багажу.

А водій міг і попередити, що він не приїде, а не мовчки просто скасовувати замовлення. Адже це трата часу в першу чергу клієнтів.

На кадрах видно, як Влад Яма намагається стримувати свої емоції, але все ж можна помітити, наскільки він злий від усієї події.

Імені водія він, звичайно, не назвав. Адже це було б взагалі не доречно. На жаль, Шанувальники не змогли прокоментувати почуту інформацію, тому що вона була розміщена в розділі Stories. Більше Влад Яма не виносив її ні в які інші розділи. Присвячувати цілий пост цій ситуації було б недоречно. Та й Влад Яма до такого б точно не опустився.

Раніше Hyser писав про те, що Алла Пугачова кардинально змінила імідж, красуня лялька Барбі в 71 рік.

Також писали, що Тіна Кароль в прозорому блакитному балахоні зачарувала фанатів.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина розповіла, як налаштувати життя за власними правилами.