Королева шансону Любов Успенська любить власний день Народження більше всіх інших свят і намагається щороку відзначити його помпезно. Навіть пандемія і деякі обмеження в суспільстві не змогли порушити цю традицію.

Так, 24 лютого відомій співачці Успенській виповнилося 67 років і цей день вона відзначила з розмахом в московському ресторані "Піфагор". У гості до зірки прийшли цигани, з Америки прилетіла мама Мілли Йовович, актриса Галина Логінова, а пригощали гостей чорною ікрою, шампанським з малиною і морепродуктами, пишуть росЗМІ.

Успенська виглядала стильною і помолоділою як мінімум на років 20, вона співала і танцювала, а також презентувала свою нову пісню "По полюшку". На вечорі співачка з'явилася в блискучому, облягаючому чорному комбінезоні і ботильонах на шпильках.

Відомо, що співачка запросила на своє торжество велику кількість зіркових гостей. Так, на вечірці були помічені Наталія Іонова, Микола Басков, Аніта Цой, Неллі Кобзон, Анастасія Шубська з батьком Кирилом і старшими сестрами і багато інших.

Рівно о дев'ятій вечора в гості до виконавиці культових хітів" до Єдиного ніжного" і "Кабріолет " завітав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Він підійшов до іменинниці, підніс букет квітів, а також довго шепотів співачці щось на вушко.

На вечірку Дмитро Пєсков прийшов на самоті, так як його дружина Тетяна Навка зараз відпочиває на Алтаї. Однак іменинниця, а також зіркові гості і запрошені артисти явно не дали Дмитру занудьгувати.

До речі, єдиним свідомим громадянином своєї країни і відповідальною людиною показав себе на святі Андрій Малахов-тільки він знаходився в залі в масці. Всі інші дружно забули про те, що в Москві ще не зняли масочний режим.

Раніше Hyser писав про те, що російська фігуристка Тетяна Навка показала зворушливе фото з Катериною Варнавою.

Також писали, що Тетяну Навку і співачку Жасмин зняли валяються на підлозі під час вечірки.

Нагадавши, Аліна Гросу розповіла про роман з 37-річним актором Романом Полянським.