Фани Пугачової здивовані новим фото

Кожна нова фотографія Алли Борисівни Пугачової стає буквально головним приводом для обговорення в інтернеті. На цей раз на фан-сторінці артистки опублікували нове фото, на якому Примадонна позує доволі сумною.

Тут можна побачити Аллу Пугачову в темному вбранні. Доповнила свій образ Примадонна стильною шляпкою. При цьому її погляд доволі сумний: 71-річна артистка опустила погляд та про щось замислилася. Можна побачити, що на обличчі співачки легкий макіяж - тільки тон, блиск для гуд і "стрілочки" на очах.

Варто відзначити, що дуже часто Аллу Борисівну критикують за зовнішній вигляд. Багатьом її шанувальникам здається, що вона точно зверталася до пластичних хірургів. Тож шанувальники Примадонни діляться на два табори: одні вважають співачку дуже гарною як на її роки, а інші - можуть називати її зовністість не природньою.

Однак на цей раз розмова пішла навіть не про зовнішність. В публцікаціїї шанувальники написали філософський вислів - "Чим тихіше ваше щастя, тим довше судилося йому прожити". Однак в коментарях багато хто не погодився, що до цьго має відношення Пугачова. Особливо люди стали критикувати те, що, мовляв, в соціальних мережах купа фото дітей Пугачової та Галкіна, а дітьми, за думкою коментаторів, не можна хвалитися.

"Не треба виставляти сім'ю напоказ. Особливо дітей, це погано", " у вас воно не тихе..., все напоказ", " Алла ти справжнісінька жінка яка співає", - пишуть шанувальники в коментарях.

Коментарі шанувальників

Однак для справедливості можна відмітити, що загалом фотографіями чи відео з маленькими Гаррі та Лізою Галкіними ділиться в соціальних мережах Максим Галкин, чоловік Примадонни, а не вона сама. Тим паче, кому б з молодих батьків не захотілося б розмістити кілька кадрів з малечею.

Також повідомлялося, що У мережі з'явилися фото артисток, які, судячи зі стилю, не можуть змиритися зі своїм віком.Потрапили в топ і Алла Пугачова, і Надія Бабкіна, а також інші.

Крім того, відома фотограф Соня Плакидюк здивувала шанувальників, з'явившись перед камерами в новому образі.Такої експерта по шоу "Топ-модель по-українськи" ще ніхто не бачив.