В мережі обговорили стиль співачок, які не можуть прийняти свій вік

Немало артисток, яким вже далеко за 30, і це нормально, коли люди стають старшими та доходять до похилого віку. Однак деякі артистки продовжують вдягатися так, ніби вік їм неважливий, передає Яндекс Дзен.

Алла Пугачова

Співачці 71 рік, вона веде активний спосіб життя - виховує двох діток (Гаррі та Лізу Галкіних), часто виходить на якісь світські вечірки чи просто бачиться з колегами. Правда, стиль Примадонни далеко не на 71 рік. Жінка все ще одягає короткі спідниці, демонструючи стрункі ноги. Прихильники до цього ставляться по-різному.

До того ж, коли 71-річна співачка з'являється на публіці без зморшок - в соціальних мережах одразу пишуть, що це точно пластична хірургія.

Надія Бабкіна

Їй вже виповнилося 70 років. Надію Бабкіну теж нерідко закидують коментарями зі звинуваченнями про пластичну хірургію. Якщо дивитися на стиль, то позує Бабкіна перед камерами зазвичай в дуже дорогих иа брендових речах. Щоправда, важно іноді назвати такий одяг саме модним та актуальним.

Лариса Доліна

65-річна співачка дуже відома завдяки сильному голову та легендарним хітам. Проте стиль Долиної легендарним назвати важко: дуже часто артистка з'являється на публіці в дуже відвертих нарядах - то це речі, які демонструють її ноги, но глибоке декольте.

Маша Распутіна

56-річна співачка Маша Распутіна завжди любила короткі спідниці. Здавалося б, що з віком стиль буде змінюватися, але артистка собі не зраджує: на сцені та в житті вона часто примірає дуже короткі спідниці, які можуть здаватися дуже дивними на 56-річній жінці. Однак варто відкреслити, що це особиста справа співачки.

Любов Успенська

66-річна співачка Любов Успенська в даному випадку буде дуже гарним прикладом. Так, вона дуже гарно виглядає та доглядає за собою, як і решта артисток зі списку, але її одяг частіше за все відповідає віку. Завдяки цьому співачка не виглядає смішно, а повстає перед прихильниками в елегантних та спокійних нарядах, після чого отримує сотні коспліментів в мережі.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що відома фотограф Соня Плакидюк здивувала прихильників, з'явившись перед камерами в новому образі.Такою експерта з шоу "Топ-модель по-українськи" ще ніхто не бачив.

Також повідомлялося, що під час концерту співачка Ірина Федишин показала струнку фігуру в жіночному вбранні. Прихильники причаровані.

Крім того, співачка Оля Полякова здивувала прихильників неоднозначними фото в соціальних мережах. Як виявилося, співачка захотіла загартовуватися взимку.