Відома 34-річна українська співачка Ірина Федишин, яка взяла участь у шоу "Маска", розповіла своїм шанувальником про концертний тур у березні.

На своїй сторінці в Instagram в розділі Stories артистка опублікувала цікавий відеофрагмент, який був записаний під час її концерту.

У кадрі Ірина Федишин позує в білосніжному вбранні та чобітках на тоненькій шпильці. Вона лягла на стіл і в цей час молодий фокусник-ілюзіоніст загортає співачку в щільну коричневу тканину.

Ще секунда і... Ірина Федишин ширяє над столом!

Глядачі, що сидять в залі, не очікували побачити такого чарівництва.

Варто відзначити, що нещодавно Ірина Федишин оголосила шанувальником про те, що незабаром вона планує великий концертний тур. Перший концерт запланований на 8 березня і він пройде в Сумах.

Далі в планах артистки відвідати ще як мінімум п'ять українських міст. Також вона поцікавилася у фанатів де її хочуть бачити найбільше.

Додамо, на цей час співачка випустила чотири альбоми "Твій Ангел" (2007), "Україна колядує" (2007), "Пароль" (2012) і "Ти тільки мій" (2017). Крім того, вона створила два десятки музичних відео. Тексти та музику для більшості своїх пісень артистка пише самостійно.

У 2015 році співачка здобула перемогу на конкурсі україномовних пісень "Український формат" з піснею "Серця стук". А з 2016 року вона веде активну концертну діяльність. За останні два роки вона виступила більш ніж у ста містах по всій Україні.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ірина Федишин похвалилася ідеальними формами в новенькому купальнику.

Також наш портал повідомляв, Злата Огневич вразила відвертими знімками.

Нагадуємо, Катя Осадча показала ексклюзивні кадри з відпочинку Ірини Федишин і Ксенії Мішиної в Домінікані.