У мережі показали фото Алли Пугачової з покійною подругою Анною Вербер.

Алла Пугачова за останні роки втратила багато близьких друзів. Важко вона пережила і смерть своєї близької подруги фешн-директора Цуму і віце-президента компанії Mercury Group Алли Вербер. Смерть жінки для багатьох стала вельми несподіваною. Лікарі нічого в той момент не змогли зробити. У Анни залишилася дочка.

Шанувальники в мережі періодично викладають фото Пугачової з Вербер. Тому що вони були досить тривалий час знайомі і багато часу проводили разом. А не так давно на фан-сторінці в співачки показали фото, яке вельми здивувало шанувальників.

Справа в тому, що на ньому Пугачова відображена в наряді, яке повністю приховує її фігуру. До слова, Пугачова є любителькою таких нарядів і часто виходить в них на сцену і з'являється на світських заходах. Такий стиль у неї з'явився після того як вона набрала зайву вагу і щоб приховати це попросила Юдашкіна придумати для неї таке вбрання, який би виправило ситуацію.

Після цього вона і стала з'являтися в таких вільних сукнях і накидках. На знімку Пугачова позує в наряді бежевого кольору. А ось покійна Вербер не зраджує своєму класичному стилю.

"Щастя робить щасливими тільки тих, хто вміє щасливим бути.🕊 ️ ❤ ️ ",- підписали знімок двох подруг в мережі.

Шанувальники в коментарях написали, що обидві знаменитості виглядають просто шикарно.

"Шикарний❤️, Щастя полягає головним чином в тому.щоб миритися зі своєю долею і бути задоволеним своїм становищем. Успіх.❤️❤️❤️❤️", - написали шанувальники в мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Ігор Ніколаєв розповів про своє подружнє життя, з королевою могло все бути інакше.

Також писали, що Максим Галкін показав незвичайне відео готування Алли Пугачової.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров розлучився з жінкою, з який пробув разом десятки років, фанати в замішанні.