Ксенія Мішина розповіла свої секрети

Вдосталь відпочивши в Домінікані зі своїм коханим Олександром Еллертом, популярна актриса Ксенія Мішина вже приступила до роботи. Однак, незважаючи на щільний графік, вона знайшла час для шанувальників і розповіла їм свій секрет, повідомляти YouTube-канал Glam Wish.

Ксенія зняла відео для шанувальників в салоні автомобіля, і поділилася, що справи у неї йдуть добре.

Зараз актриса пробує свої сили в новому жанрі, вона погодилася озвучувати героїню одного з турецьких серіалів.

Актрисі належить попрацювати над 80 серіями дублювання головної героїні. Вона зізналася, що це дуже серйозна робота і незвичайний досвід для неї.

Екс-учасниця шоу "Холостячка" поділилася, як їй вдалося домогтися успіху. Не секрет, що у неї є син від попередніх відносин, які були досить важкими.

Після них, за словами артистки, в її житті настав етап, який вона назвала "нудота". Після розставання Ксенія зрозуміла, що їй потрібно створювати собі опору і займатися своєю незалежністю.

За її словами, пару років актрисі довелося несолодко, вона без особливих знань і опори стала діяти, щоб домогтися своїх цілей.

Саме його вона мала на увазі під "нудотою", коли доводиться робити те, що не хочеш або не вмієш заради досягнення мети.

Але Ксенія запевняє, що його потрібно обов'язково пройти кожному, хто вирішив рухатися вперед.

Для багатьох дівчат ці поради можуть бути цінними та допоможуть подолати складний етап в житті.

Зараз шанувальники артистки з особливим інтересом стежать за тим, як розвиваються відносини після реаліті-шоу Ксенії та Олександра.

Хоча після шоу стосунки зберегти вдається далеко не всім, у пари поки все йде добре.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ксенія Мішина показала, в якій компанії любить відпочивати.

Також ми писали, що Катя Осадча показала у своїй програмі ексклюзивні кадри з відпочинку Ксенії Мішиної та Ірини Федишин. Українки практично одночасно відпочивали в Домінікані і встигли подружитися.

Нагадуємо, що півфіналіст шоу" Холостячка " Андрій Рибак розкрив секрет Олександра Еллерта і розповів, якою недугою він хворий. Про це навіть актриса могла не знати.