У Лілії Ребрик підростає модниця

Відома українська телеведуча ранкової програми Лілія Ребрик поділилася зворушливим знімком з донькою. Попри юний вік, дівчинка вже росте модницею і любить приміряти мамині наряди. Оригінальним знімком телеведуча поділилася в Instagram.

Щоранку в будній день глядачі телеканалу "Україна" можуть побачити Лілію Ребрик в ранковій програмі, яка вже 7 років як виходить в ефір.

Багато українців знають Лілію не тільки як телеведучу, але ще й успішну актрису. Зараз на телеканалі 1+1 йде серіал з її участю.

Але напевно багатьом приємно починати програму з ранкового шоу за участю артистки, адже вона завжди готова подарувати глядачеві заряд бадьорості та оптимізму.

Цього разу телеведуча поділилася своїм знімком з фотосесії, зробленої в чорно-білому стилі. Актриса приміряла досить сміливий наряд, вона одягла піджак фактично на голе тіло. На знімку видно тільки його і білі туфельки. Таке вбрання створив дуже спокусливий образ.

Поруч телеведуча опублікувала ще й знімок своєї дочки, яка вирішила не відставати від мами та примірила цей же піджак на себе.

Судячи з усього, у Лілії підростають модниці й незабаром їй доведеться ділитися своїми речами з дочками. Звичайно, на малятку піджак виглядає смішно, бо він явно їй завеликий.

Під нього дочка телеведучої ще й одягла відповідний під забарвлення головний убір. Судячи з усього, дівчинку сфотографували вдома вранці, оскільки на ній ще видно і піжаму.

Також телеведуча написала, що дуже радіє майбутнім вихідним. Але у людей її професії - акторів і телеведучих - навіть на вихідних немає часу на відпочинок і повноцінний сон через завантажений графік.

Проте Лілія встигає і з дітьми побути, побалувати їх смачними стравами, рецептами вона ділиться з шанувальниками. Крім того, телеведуча ще й регулярно відвідує спортзал з чоловіком, щоб залишатися у формі. Її енергії та ентузіазму можна тільки позаздрити.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Лілія Ребрик зізналася, що вірить у магію чисел. Вона вирішила поділитися своїми знаннями з фанатами.

Також ми писали, що Соломія Вітвіцька показала чудові фото з прогулянки по зимовому лісі верхи на коні.

Нагадуємо, що ведучі 1+1 знялися в оригінальній фотосесії та відвідали проект "Натхнення", де презентували їхні знімки.