Дружина Ігоря Ніколаєва розповіла про велику втрату в їхній родині.

Так, Юлія Проскурякова розповіла про те, що вона втратила свою бабусю. Жінка на ім'я Шура померла у віці 86 років. Причиною смерті стали ускладнення, які були викликані коронавірусною інфекцією. Юлія розповіла про те, що вона глибоко переживає втрату.

На своїй сторінці в соціальній мережі вона розмістила фото, на якому позує зі своєю покійною бабусею. Також Юлія показала зворушливе сімейне фото. На ньому зображені рука бабусі Шури, рука самої Проскурякової і її маленької дочки Вероніки.

Таким чином вона хотіла показати зв'язок між поколіннями.

"Сьогодні вранці в Єкатеринбурзі, в лікарні, від ковіда... померла моя улюблена баба Шура...їй було 86 років...
Бабуся мене дуже любила, все життя пропрацювала в санепідемстанції, ветеран праці і дитя війни...
Так вийшло, що я встигла поговорити з нею по телефону перед смертю і сказати їй, як сильно я її люблю... бабуся була дуже хорошим і доброю людиною, дуже світлим... все найкраще, що було у мене в дитинстві пов'язано саме з нею...
Головою розумію, що 86 років, що були проблеми з серцем і ще ковид, і все одно... ніяк не можу прийняти, що її більше немає...
Це все-таки дуже дуже боляче... втрачати близьких...",- підписала два знімки Юлія.

У коментарях шанувальники висловили свої слова співчуття і розповіли про свої трагічні ситуації в сім'ї. У такий спосіб вони намагалися підтримати Юлію в такий складний для неї і її сім'ї момент.

Юлія також зізналася, що їй було важко написати ці слова.

Раніше Hyser писав про те, що спокуслива Даша Астаф'єва показала чуттєвий вигин у леопардовій білизні.

Також писали, що Марічка Падалко підловила, як Лідія Таран збирається на проект"Натхнення".

Нагадаємо, що померла відома актриса, яка зіграла радистку Кет у фільмі «Сімнадцять миттєвостей весни», фанати в жалобі.