Тіна Кароль похвалилася жіночними формами

Співачка Тіна Кароль перевершила саму себе в новому кліпі на пісню "Скандал". Шанувальники звикли до її ліричних пісень, але цього разу вона показала себе зовсім з іншого боку. Як знімався кліп, Тіна показала у себе в Instagram.

У невеликому відео артистка показала, як проходили зйомки кліпу і репетиція танців.

У кліпі Тіна дуже розкріпачилася, вона постала не тільки в обтислому костюмі, але ще і влаштувала незабутнє шоу з жаркими рухами.

Артистка сидячи на стільці показала свою гнучкість, приймаючи найсміливіші пози. На костюмі артистки білим були позначені найчуттєвіші зони на тілі Тіни.

Не дивно, що як тільки кліп потрапив у відкритий доступ, його стали дивитися і зараз він знаходиться в топ позиціях на всіх стрімінгових майданчиках.

Саме таким першим результатом нещодавно з фанатами поділилася Тіна і додала, що навіть сильна жінка хоче бачити поруч з собою чоловіка, щоб побути слабкою.

Що ж з приводу свого гарячого танцю в кліпі, артистка поділилася, що було використано кілька танцювальних технік.

У відео показано, що Тіна навіть йшла на дуже небезпечні заходи, лягаючи на високий столик заради вдалих кадрів. Тепер у шанувальників зірки з'явився шанс побачити, як же проходять зйомки кліпів.

За визнанням Тіни, створивши такий неординарний кліп вона вирішила показати, що залишилася жіночною у своїх почуттях і водночас холоднокровною у висновках.

Примітно, що прямо напередодні виходу кліпу між Тіною Кароль і Олею Поляковою спалахнув реальний скандал. "Суперблондинка "розкритикувала манеру виконання співачки, назвавши її "плакальницею на похоронах".

Нове творіння Тіни досконале інше, артистка відкрила свої нові грані для шанувальників.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Тіна Кароль здивувала зухвалою витівкою, забралася на плечі нового чоловіка.

Також ми писали, що Тіна Кароль з'явилася в червоній латексній сукні і просто підірвала мережу своїм спокусливим виглядом.

Нагадуємо, що Оля Полякова поділилася знімком з "серйозного Кабінету", чим заінтригувала шанувальників. Оля показала, що вбралася в ультракоротку сукню з глибоким декольте.