Ірина Білик з'явилася на публіці в стильному костюмі

Відома співачка Ірина Білик з'явилася на публіці в яскравому і молодіжному вбранні. Фанати, побачивши її знімки в Instagram, просто не повірили своїм очам, співачку просто не впізнати.

50-річна співачка з'явилася на шоу "Інші" в яскравому і молодіжному образі. Ірина одягла жовту об'ємну кофту з написами, підібрала під її колір теплу в'язану шапку і хутряну сумочку.

Як і багато зірок, Ірина зараз рідко з'являється на публіці, тому чергова поява зірки в суспільстві не залишилася непоміченою.

Тим більше коли Ірина так стильно одяглася і виглядає дуже молодо, її просто не впізнати.

Вона прийшла на циркову виставу, яка проходила в Палаці Україна. Зірка залишилася під величезним враженням, порадивши всім сходити на це шоу.

Ірина відзначила професіоналізм майстрів циркового мистецтва. Крім того, артистка була вражена змінами в Палаці Україна малої сцени після оновлення. Ірина написала, що її вразила душевність і затишок.

Хоча Ірина вже давно не радувала своїх фанатів новими хітами, вони все одно пильно стежать за тим, що ж відбувається в житті артистки.

Останні роки Ірина цілком присвятила вихованню сина, але, схоже, вона приготувала сюрприз своїм фанатам.

Нещодавно співачка розповіла довгоочікувану новину - вийшла нова прем'єра на пісню "Я вмію любити".

Співачка у себе в сторіс виставила свій архівний знімок, а також похвалилася успіхами своєї платівки. Однак, не тільки цей факт привернув увагу фанатів.

Якщо зіставити архівний знімок і те, як Ірина виглядає зараз, здається ніби це дві різні людини.

Помітно, як в гонитві за молодістю і красою співачка змінила свою зовнішність. А яскраве вбрання з великою кількістю жовтого кольору нагадує "жовток".

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ірина Білик зізналася, що її пов'язує з молодою колегою по сцені Аліною Гросу.

Також ми писали, що з'явилися нові деталі про роман Аліни Гросу з актором Романом Полянським.

Нагадуємо, що Ірина Білик показала свій архівний знімок, на якому їй 30 років. Фанати ошелешені перетворенням зірки за цей період.