Старша дочка співачки Віри Брежнєвої не перестає дивувати своїм зовнішнім виглядом.

Старша дочка Віри Брежнєвої Соня вже зовсім доросла і радує шанувальників новими фото і відео. Дівчина давно живе і вчиться в Америці. Але зі своєю мамою і молодшою сестричкою вона намагається бачитися регулярно, тому що неймовірно сильно за ними сумує. Та й Віра намагається радувати свою дочку приїздами.

На своїй сторінці в соціальній мережі Соня досить часто викладає нові фото і відео. Шанувальники кожен раз відзначають, що Соня стає неймовірно схожа на свою маму. Адже у неї такі ж світле волосся, практично ідентичні риси обличчя і звичайно шикарна фігура. Що стосується віри, то вона виглядає набагато молодше.

Співачка активно стежить за своєю фігурою і постійно займається спортом і правильно харчується. Таким чином вона намагається подавати приклад для своїх дочок.

Цього разу Соня вирішила продемонструвати своє тіло в обтягуючому топі ніжно-зеленого кольору. Варто сказати, що таке вбрання відразу ж підкреслило груди дівчини.

Свій образ Соня підкреслила світлими джинсами або спідницею. На жаль, нормально розглянути на фото, що ж на ній надіто неможливо.

Соня грайливо підставила своє обличчя під промені сонця. Шанувальники залишилися в повному захваті від такого знімка.

"Я по фото спочатку подумала що це Віра Брежнєва 🥰 🥰а потім вже прочитала Нік🙌 🙌 😍, та прекрасні груди а фігурка супер, красивая яка), Тепло у вас там,
Because You are sweetie! 💕 🌹 👑 ",- написали віддані шанувальники компліменти відразу декількома мовами.

Раніше Hyser писав про те, що дружина Олександра Цекало засвітила дороге кольє на шикарному тлі.

Також писали, що у Дана Бадана знайшлася "таємна" сім'я, з сином схожі як дві краплі, дружина - справжня красуня.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва показала неоднозначний знімок з Меладзе, схопила двома руками і не відпускає.