Особисте життя Сергія Лазарєва давно гаряче обговорюється ЗМІ і шанувальниками. Більш того співак вже не дивується, коли його ім'я спливає в скандальних провокаційних статтях. І всіх цікавить одне-єдине питання - коли їх кумир в якості нареченого переступить поріг Рагсу.

Російський співак Сергій Лазарєв переконаний, що вже давно заслужив право жити так, як йому хочеться. Так, взимку 2016 року стало відомо, що у нього народився син Микита, а через майже три роки Лазарєв повідомив про народження дочки Анни. Примітно, що артист не приховує, ніби Микита і Анна абсолютно рідні - у дітей одна і та ж мати. Ось тільки в якості коханої жінки він її не представляє.

Нещодавно, 39-річний маг і астролог, переможець шоу "Битва екстрасенсів" Павсекакій Богданов прокоментував хвилююче багатьох питання про особисте життя співака Сергія Лазарєва, повідомляють росЗМІ.

Так, на думку астролога, екс-учасник дуету Smash насправді живе на самоті і ця ситуація збережеться принаймні в найближчому майбутньому.

Маг стверджує, що традиційний союз Лазарєва не цікавить, так як його приваблюють зовсім інші речі, і мова зовсім не обов'язково йде про чоловіків. Однак, заради відволікання уваги публіки Лазарєв найближчим часом може завести відносини, щоб уникнути скандалів, пов'язаних з його орієнтацією.

На думку фахівця, знаменитість ніколи не переступить поріг Рагсу. Він упевнений, що якщо така подія відбудеться в житті зірки, то тільки для "публічного поля".

До речі, з 2008 по 2012 рік Сергій Лазарєв зустрічався з телеведучою Лерою Кудрявцевою, яка старша за музиканта на 12 років. Саме з цієї причини злі язики називали їх відносини фікцією і прикриттям для відводу очей. Сергій згадує, що завдяки тому, що вони з Лерой ніколи не жили разом, їх романтичні стосунки переросли в прекрасну дружбу.

Пізніше співакові приписували бурхливий роман зі співачкою Ані Лорак, а все через те, що знаменитості багато часу проводили разом не тільки на сцені, але і в повсякденному житті.

"У Лорак з Лазарєвим фоток більше ніж з чоловіком", - писали цікаві шанувальники артистів.

Крім романів з відомими жінкам, співака також підозрювали в романтичних стосунках з товаришем – Алексом Малиновським. Справа в тому, що приятелі не раз відпочивали удвох і зізнавалися, що добре проводять час один з одним.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Лазарєв поділився з передплатниками свого мікроблогу яскравим фотозвітом про участь у хореографічному проекті.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Лазарєв показав головного чоловіка свого життя.