Вже цієї неділі, 21 лютого о 17: 30 годині на телеканалі "Росія 1" відбудеться фінальний випуск популярного телешоу "Танці з зірками". На паркеті залишилися вісім пар - тільки кращі з кращих, тому все вирішить підготовка, самовладання і віртуозність у відповідальний момент.

Так, 44-річна Катерина Гусєва і хореограф Євген Папунаішвілі інтенсивно готуються до виступу на шоу, щоб показати ефектний виступ у фіналі, тому кожна хвилина на вагу золота.

Однак, зірка "Бригади" не тільки кіноактриса, мама двох дітей, але саме зараз є учасницею відразу декількох проектів, а ще практично щовечора грає на сцені театру. Тому дивно де вона знаходить стільки часу на тренування. Але і тут трапляються казуси.

Так, на своїй сторінці в Instagram російська актриса театру і кіно Катерина Гусєва розмістила відео, в якому стоїть в кутку через затримку на тренування з танців і сама себе карає. При цьому Катерина не посоромилася відлупцювати себе по пружних сідницях прямо на камеру.

"Півтори години запізнення", — пояснила актриса ролик для шанувальників.

Передплатники знаменитості оцінили не тільки гумор, але і прекрасну фігуру актриси, за яку обсипали зірку "Бригади" компліментами.

"Клас, така самоіронія👏 🔥", "За Катіну чарівність можна пробачити і запізнення", "А дзвінко-то як! Музика!!! 👏 👏 👏 ", Красуня, як ефектно!", "Як мило ви себе покарали", "Катюша, ви все робите дуже талановито", — написали фоловери.

Відзначимо, що актриса Катерина Гусєва не хоче прощатися з проектом ні під яким приводом. І хоч від знаменитості колеги по паркету часто чули, що жити в режимі щоденних тренувань дуже напружено, а біль і втома не проходять навіть вночі, але вона відчуває від такого емоційний кайф.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні своїй мамі, написавши несамовитий пост про її хворобу.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова осоромилася через "скорботне" привітання з днем народження синові.

Нагадуємо, що син Андрія Макаревича налякав шанувальників.