Ані Лорак здивувала формами в неймовірній сукні

Відома українська співачка Ані Лорак, що проживає в Росії, часто захоплює шанувальників пікантними кадрами в найсміливіших нарядах або ж просто ділиться думками в своєму мікроблозі. Цього разу артистка похвалилася фігурою в неймовірній золотистій сукні і зробила натяк фанатам. Відповідне фото опубліковане на її сторінці в соціальній мережі instagram.

Ані Лорак позує в екстравагантній золотистій сукні з дуже сміливим розрізом, який так і приковує погляди фанатів до її ніжок. Співачка постала перед шанувальниками без бюстгальтера, що легко побачити через не менш сміливе, ніж розріз, декольте. Легкий мейкап і акуратна укладка волосся додали співачці ще більше шарму.

Артистка звернулася до шанувальників з радісною новиною, вона вирішила провести розіграш корисних подарунків, а саме косметичних наборів. Саме тому на фото вона позує з упаковкою в руках. Однак Ані Лорак натякнула фанатам, що отримають подарунок тільки особливі люди - ті, кому посміхнеться удача. Знаменитість розповіла про умови конкурсу і зазначила, що переможці будуть визначатися рандомно, тому пощастити може кожному. До слова, подарунки призначалися до Дня Всіх Закоханих, а переможців зірка обіцяла визначити вже 17 лютого. Можна припустити, що фанати вже отримали свої призи.
Фанати дуже тепло зустріли ініціативу співачки та закидали її компліментами і теплими побажаннями.
"Приголомшлива Кароліночка, ти золота Німфа, неймовірно яскрава і ніжна, який образ. Дякую за сюрприз. У день любові від усього серця бажаю, щоб в твоїй душі красивою і вразливою жила любов, яка окриляла, дарувала натхнення і сили, щоб твої смарагдові очі сяяли від щастя, і посмішка іскрилася промінчиками сонця. Нехай обійми улюблених будуть міцними і надійними. Люби і будь кохана, дорога дівчинка", - написали під публікацією.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser писав про те, що Наташа Корольова розповіла про згубні звички сина.

Також портал Hyser писав про те, що Леся Нікітюк захопила фанатів сміливим фото.
Крім того, портал Hyser писав про те, що стало відомо про недугу обранця Ксенії Мішиної.