Новий кліп на пісню" Скандал" Тіни Кароль продовжує залишатися на піку популярності.

У п'ятницю, 12 лютого, Кароль випустила свою нову відеороботу, яка в першу ж добу набрала мільйон переглядів на YouTube і тим самим просто підірвала мережу. Примітно, що кліп на пісню "Скандал" все ще залишається в трендах, а користувачі продовжують відзначати бездоганну хореографію в ньому Тіни Кароль і її унікальний стиль.


Враховуючи такий інтерес аудиторії до своєї композиції співачка запустила власний челендж, суть якого полягає в тому, щоб заспівати пісню "Скандал" або рухатися під музику, сидячи на плечах свого партнера.

Однак деякі вважають за краще замість цього знімати власні відео, на яких під пісню Тіни Кароль намагаються повторити її рухи на стільці. Також молоді дівчата намагаються копіювати і її образ в цих відео. Співачка певні роботи публікує собі в Instagram Stories.

Варто відзначити, що в кліпі зірка постає в чорному комбінезоні від українського бренду TTSWTRS, вартістю вісім тисяч гривень, який вигідно підкреслює її фігуру. Саме в ньому Тіна Кароль виконує майже всі акробатичні номери і навіть стає на місток в кліпі.

До зйомок цього кліпу артистка підійшла грунтовно і навіть схудла на шість кілограмів, щоб ефектніше виглядати в згаданому образі. Однак воно того було варте і фанати оцінили її працю, як слід.

Також варто відзначити, що режисером кліпу виступив ізраїльтянин Indy Hait.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Могилевська підігріла чутки про роман з мільйонером.

Також наш портал повідомляв, що команда Тіни Кароль розповіла, як знімали кліп "Скандал" і це було вельми непросто.

Нагадуємо, що Тіна Кароль залізла на шию відомого ведучого.