Відомий російський шоумен і комік Максим Галкін поділився новим відео за участю своїх дітей.

Варто відзначити, що семирічні Гаррі і Ліза, народжені в шлюбі Галкіна з Аллою Пугачовою, досить часто з'являються на сторінці батька. Він дуже любить знімати самі забавні їх моменти з життя. Ось якраз одним з таких, комік і поділився недавно в своєму Instagram.

Ліза і Гаррі Галкіни показали кімнату батька, фото: Instagram.com/maxgalkinru

Двійнята прекрасно знають, що їх сім'я дуже знаменита. І ось, як тільки їх зірковий тато прийшов додому, вони вирішили продемонструвати свою акторську майстерність і зобразити його відданих фанатів. В результаті синові і дочці Максима Галкіна вдалося розсмішити батька, який визнав, що в цей момент відчув справжню хвилину слави.

На відео в той час, як Гаррі удавав, що у нього в руках фотоапарат, дівчинка кокетливо дефілювала, коли йшла з кімнати. Шанувальники просто не могли залишити без уваги артистизм цих дітей і всього за добу відео з ними набрало понад 2 млн переглядів і більше ніж 6 тисяч коментарів.


До слова, в коментарях користувачі не тільки похвалили Гаррі і Лізу за винахідливість, але і звернули увагу на портрет Алли Пугачової, яким Галкін напевно милується час від часу у своїй кімнаті.


Раніше "Hyser" писав про те, що Галкін розповів про "кімнату тортур" у своєму з Пугачовою замку.

Також наш портал повідомляв, що Максим Галкін зізнався, як вибирав подарунок Аллі Пугачовій.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють конфуз Максима Галкіна, який переборщив з "міцними" напоями.